

AGENDA Plan Management Advisory Group Meeting and Webinar Thursday, August 11, 2016, 3:00 p.m. to 5:00 p.m.

Berryessa Conference Room Covered California 1601 Exposition Boulevard, Sacramento, CA 95815

Webinar link: https://attendee.gotowebinar.com/rt/6132192224704601089

August Agenda Items		Suggested Time
I.	Welcome and Agenda Review	3:00 - 3:05 (5 min.)
II.	Certification Process Update	3:05 – 3:20 (15 min.)
III.	Quality Rating System for Open Enrollment 4	3:20 – 3:50 (30 min.)
IV.	Primary Care Requirement Implementation	3:50 – 4:20 (30 min.)
٧.	Benefits Work Group 2018	4:20 – 4:50 (30 min.)
VI.	Open Forum	4:50 – 4:55 (5 min.)
VII.	Wrap-Up and Next Steps	4:55 – 5:00 (5 min.)

Send public comments to qhp@hbex.ca.gov

Welcome to Covered California's offices at 1601 Exposition Boulevard.

Please park in any uncovered spot in the upper parking lot at 1601 Exposition Blvd. (The spaces in the lower lot and in the underground garage are reserved for staff and are not available to the public.)

You must enter through the front doors; there is no public access through the lower parking lot or the garage. Please sign in with the security guard and get a visitor name tag before you proceed to the meeting room.